Nglilir Tengah Wengi

Tengah bengi tangi songko turuku seng terlelap karo terbuai ngimpi. Nglilir tangi turu sekitar jam seji lewat telongpuluh menit, bar nglilir aku ra iso turu meneh alias susah dimerem – meremne motoku iki …. Yo wes langsung ae nyamber bb ku lan mulai nulis – nulis karo ndelok jaringan internetku. Aku gi buka websiteku ga tahune ono warto seng apik – yoiku layang seng tak kirim wes ketompo esuk mau jerene, syukurlah bearti layangku ora nyasar hahahahaha

Moto iku tetep ae susah d turokne, piye toh iki .. Opo seng iki jenenge kancilen hmhmhm koyo jamanku isek neng kampung – tengah bengi nglilir terus ra iso turu meneh, dadi tak isi wektuku karo nonton tv ben moto suwe – suwe iso diturokne .. Nanging bedo karo neng kene, aku ora iso nonton tv sebabpe kudu metu songko kamar hmhmhm males banget aku, mendingan neng kamar ae d kancani karo BB xixixixixixi

Pikiraku langsung kelingan karo dulurku seng ono negoro kelahiranku seng uadoh neng kono, mugo – mugo ae kabeh diparingi Sehat karo Gusti Alloh Amien YRAm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s